<Terug naar Mijn Werk

Ik werk sinds 2013 als Junior Visual Designer bij 24/i. We maken apps voor connected Tv, gameconsoles en settopboxen. Klanten van 24/i zijn onder anderen Pathé Thuis, RTL XL, SBS KIJK en nog veel meer,

Ik ben in 2013 begonnen bij 24/i als stagiair. In deze vier maanden hielp ik de CCO met het maken van designverbeteringen van al bestaande apps als Videoland en de Spaanse Cineclick. Ik heb veel geleerd in deze tijd. Met name van Joris Hofman, die hoofd design was.

Na mijn stage ben ik een jaar blijven werken bij 24/i. Ik was toen de enige ontwerper van het bedrijf. Ik heb in deze tijd veel ontwerpverbeteringen aangebracht voor al bestaande apps en heb templates omgetoverd tot een ontwerpt dat de visuele stijl van de betreffende klanten matchte.

Daarna heb ik stage gelopen bij Resoluut waardoor ik geen tijd meer had om bij 24/i te blijven werken. In de zomer van 2015 ben ik opnieuw aangenomen en ben ik gaan werken aan verschillende apps en templates. Nu werken er meerdere designers bij 24/i.

Web links

www.24i.nl