<Terug naar Mijn Werk

In de lente van 2012 hadden een paar vrienden van mij (Nan Metselaar, Martin Molenaar en Mauren Boelmans) het idee om een evenmentenbureau te beginnen in hun woonplaats, Den Oever. Ze vonden dat er niet genoeg uitgaansactiviteiten werden georganiseerd voor jongeren en grepen de kans om hier iets aan te doen.

Ik had de jongens toen al een tijdje niet gesproken maar ze wisten dat ik handig was met Photoshop. Daarom belde Nan me op om te vragen of ik ze wilde helpen met het maken van het logo en de poster voor hun eerste evenement. Ze wilde dat het bedrijf een classy en moderne uitstraling zou krijgen. Niet te overdreven maar strak en fris. Ik vond het een leuk en origineel idee. Ook vond ik de naam die ze hadden bedacht direct interessant; "Off the Map Events". Wat uiteraard verwijst naar dronken zijn (van de muziek natuurlijk).

Samen hebben we een aantal ideeën geschetst voor het logo die ik in gedachte had. Ik heb er voor gekozen om met de letters van de naam zelf te gebruiken. De vorm van het "poppetje met de snor" zorgt voor een persoonlijke en classy stijl. Ik heb ook de poster voor hun eerste evenement op 7 juli 2012 ontworpen. Dat was het begin voor veel meer. Altijd als ze een nieuw evenement plaatsvindt contacten de jongens mij om een poster te maken.

Naast de posters en het logo maak ik afbeeldingen voor op social media en heb ik visitekaartjes en stickers ontworpen.

Web links

www.facebook.nl/offthemapevents

Afbeeldingen